Σχετικά με εμάς

Σχετικά με την MDT

 Στην MDT (Γ.Ε.ΜΗ. 68978503000) προσφέρουμε υπηρεσίες με απόλυτη εξειδίκευση στις ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις.

Είμαστε μια ελληνική εταιρεία και στο πλαίσιο του διεθνοποιημένου περιβάλλοντος  παρέχουμε υπηρεσίες στήριξης στις ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις για την υλοποίηση των Επιχειρηματικών Σχεδίων τους.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε υφιστάμενους και μελλοντικούς επιχειρηματίες και στοχεύουν στην επιτυχή ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στο σύγχρονο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Διέπονται από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και τα άτομα.  

Αποτελέσματα & Αριθμοί

  • Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας, μέσα από την άμεση διαπροσωπική επαφή χτίσαμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες μας, γιατί  ο επαγγελματισμός και το φιλότιμο πάντα αναγνωρίζονται από τους ανθρώπους.
  • Μας χαροποιεί το γεγονός ότι έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 1.100 ευχαριστημένους πελάτες και ότι συνεργαζόμαστε με πάνω από 80 επαγγελματίες διαφόρων τομέων εξειδίκευσης για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας.
  • Οι εγκεκριμένες επιχορηγήσεις σε όφελος των πελατών μας υπερβαίνουν τα 700.000.000 ευρώ.

 

Η ομάδα μας αποτελείται από τους:

 

EVANGELO MOURLA

Business Consultant

Ο Ευάγγελος  Μουρλάς είναι ο ιδρυτής και η ψυχή της MDT Consulting Group από το 2000, όταν ιδρύθηκε η εταιρεία. Έχει σχεδόν μισό αιώνα θητεία και μαθητεία στο χώρο των επιχειρήσεων. Φοιτητής ακόμα στο Τμήμα Οικονομικών της Νομικής σχολής Αθηνών, ξεκίνησε την εργασιακή του ζωή ως υπάλληλος εμπορικής εταιρείας των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και σύντομα κέρδισε την εμπιστοσύνη της Διοίκησης. Μετά την κρατικοποίηση του Διυλιστηρίου, συνέχισε ως υπάλληλος και εν συνεχεία διευθυντικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο της βιομηχανικής παραγωγής. Έπειτα, αυτοαπασχολήθηκε στον κλάδο των υπηρεσιών.

Από το έτος 2000, από όταν ίδρυσε την εταιρεία, προσανατολίστηκε στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, οι οποίες και αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Ειδικότερα, εστίασε την προσοχή του στην παροχή υπηρεσιών οικονομοτεχνικών συμβουλών για την ανάπτυξη, επέκταση και εκσυγχρονισμό των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομίας, μέσω της υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων.

Η εμπειρία του από τους προηγμένους κλάδους της παραγωγής και των υπηρεσιών, έδεσε με τις οικονομικές γνώσεις του και το μεράκι του για εξυπηρέτηση και έτσι τίμησε και συνεχίζει να τιμά την εμπιστοσύνη των πάνω από 1000 πελατών του, με τους οποίους μοιράστηκε τη χαρά της επιτυχίας, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα του επιχειρείν.

Κλειδί της επιτυχημένης σταδιοδρομίας του είναι η συνάντηση των στόχων του με τους στόχους των πελατών του.

 

GEORGE TZIMA

Lean Manufacturing, Operations Management and Supply Chain Management

Ο Γιώργος Τζήμας είναι συνεργάτης ανώτερων διοικητικών στελεχών με 22 χρόνια εμπειρίας κυρίως στον κλάδο Παραγωγής – Μεταποίησης, Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης Πελατών. Ένας επαγγελματίας που οδηγεί σε αποτελέσματα, με υψηλό επίπεδο ακεραιότητας και αφοσίωσης, ένας ομαδικός παίκτης που πάντα εκπληρώνει δεσμεύσεις, λογοδοτεί, απολαμβάνει την ανάπτυξη ιδεών με συζήτηση και συνεργασία, λατρεύει ποικιλία και δράση, αλλά ταυτόχρονα επιδιώκει δομή και χρονοδιαγράμματα.

Στα 22 χρόνια εμπειρίας του έχει συμβάλει σημαντικά σε περισσότερες από 300 εταιρείες με τις οποίες έχει συνδεθεί, μέσω επιτυχημένου σχεδιασμού και υλοποίησης έργων και προϋπολογισμού και οικονομικής διαχείρισης, με επίκεντρο την αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο κόστους, τον αποδοτικό προγραμματισμό υλικών και παραγωγής, τον εφοδιασμό και τον έλεγχο αποθεμάτων, την εισερχόμενη και εξερχόμενη εφοδιαστική αλυσίδα, συστήματα ποιότητας και έξυπνες μεθόδους λειτουργίας, παρουσίαση νέων προϊόντων, ανάπτυξη και εφαρμογή προϊόντων και στρατηγικών εξυπηρέτησης πελατών, προσέλκυση και ανάπτυξη ισχυρών ομάδων και την αποτελεσματική διαχείριση οικονομικών πόρων.

Education

9/1992 – 9/1997:      Πολυτεχνείο Κρήτης , πτυχίο Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης.

10/1998 – 12/1999:  Πολυτεχνείο Κρήτης , Μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στον τομέα "Συστήματα Παραγωγής".

 

Certifications

 2009: πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης ως συντονιστής ανθρώπινου δυναμικού (διαχείριση, προγραμματισμό, παρακολούθηση και έλεγχο ανθρώπινου δυναμικού).

 

Seminars

Analytics

Budgeting

Data analysis & Visualization

Financial management

GIS

Leadership

Lean Six Sigma

Operations management

Optimization

Process Mining & Reengineerin

Project management

SAS

Simulation

Statistics

Supply chain & logistics

Continuous improvement

Humanitarian crisis management

General data protection regulation (GDPR)

 

Language Skills

Greek

English

 

PHAEDRA MOURLA BERLI

Business Consultant

Η Φαίδρα Μουρλά Μπερλή είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Αρχικά, αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ μέρος των σπουδών της διεκπεραιώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Ρέγκενσμπουργκ (Universität Regensburg) της Γερμανίας. Το 2012, εργάστηκε ως εθελόντρια σε σχολική μονάδα ΑμεΑ στη Γερμανία, μέσω της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS). Κατόπιν της ολοκλήρωσης του δεύτερου κύκλου των σπουδών της, με ειδίκευση στις χρηματοοικονομικές αγορές, στο Πανεπιστήμιο της Βασιλείας (Universität Basel), στην Ελβετία, σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ  (University of Sussex) στην Αγγλία, από όπου και της απονεμήθηκε το πτυχίο νομικής LLB Hons. Εργάστηκε ως ασκούμενη στο ευρωπαϊκό δίκαιο και ειδικότερα στη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό CPVO (Κοινοτικό Γραφείο Φυτικών Ποικιλιών) στη Γαλλία, έχοντας ήδη αποκτήσει προϋπηρεσία ως αναλύτρια (HR Transformation & Operations Analyst) από το κέντρο διεθνών υπηρεσιών της IBM στη Σλοβακία. Από το 2018 εργάζεται στην MDT Consulting Group.

Education

11 Sept 2015 - 12 Feb 2016:  Bond University Australia, Masters in Professional Accounting (pending)
14 Sept 2013 - 13 June 2015: University of Sussex, Bachelor of Laws (LLB Hons)
25 Feb 2013 - 9 Sept 2013:    Universität Basel, Certificate in Advanced Studies in Financial Markets (CAS)
15 June 2013 - 18 Aug 2013: Universität Basel, Zaeslin + Maag (Fundamentals of Law and Economics, Comparative Regulatory Analysis, Environmental Law and Public Policy, Banking in a Time of Crisis)
9 June 2013 - 14 June 2013:   Summer School “Social Security - A Challenge in the Future”, Academia Engelberg
15 Sept 2008 - 10 Sept 2012: Athens University of Economics and Business, Bachelor in Accounting & Finance
2 Sept 2010 - 28 Feb 2011: Universität Regensburg - Student Exchange Program
2 Aug 2010 - 1 Sept 2010:  Language International School (Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg)
22 July 2009 - 21 Aug 2009:   Language International School (Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg)

 

Language Skills

Greek

English

German

Spanish

Chinese (Level HSK2: Business Confucius Institute in Athens)

 

 

GINA ANGELOU

Business consultant

Απόφοιτος της Σχολής Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών σπουδών του Τμήματος της Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

ERINA ANDREOU

Business consultant

Η Ερίνα Ανδρέου έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο οποίο εισήχθη πρώτη μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων επιτυγχάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε ως Διοικητική Υπάλληλος σε Εκπαιδευτικό Κέντρο και αργότερα, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην εταιρεία TITAN Cement International S.A.

Στα πλαίσια της ακαδημαϊκής της εκπαίδευσης, υπήρξε μέλος στον Σύνδεσμο Επενδυτών και Διαδικτύου ενεργά για 2 έτη, παρακολουθώντας τις Γενικές Συνελεύσεις των εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μελετώντας τις εξελίξεις των επενδύσεων και της κεφαλαιαγοράς.

Μετά το πέρας των σπουδών της, εργάστηκε ως Βοηθός Λογιστή σε λογιστικό γραφείο, όπου ανέλαβε ευθύνες κυρίως στα απλογραφικά βιβλία και στη συμφωνία τραπεζών των διπλογραφικών.

Πλέον, εργάζεται στην MDT Consulting ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

 

Σεμινάρια:

  • Digital Marketing Strategies - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Social Entrepreneurship - Acumen Academy